Tuesday, 22 February 2011

pilihanraya MPP

entry hr nie tentang hr mngundi ye..
saya,NADZIRAH UDIN,brnombor pljr xxxxxxxxx tlh mnunaikan tnggungjawab sbg pljr uitm dgn mngundi calon JPP XX & XX. upss tak bley bgth sbb,undian itu kan rahsia. ngeh ngeh ngeh.
so anda semua pljr uitm dh g mngundi..? sape tak ngundi tue,mmg ler tak ptot kn.. ;p okay2,nak citer psl hr mngundi sbnrnye.
sy & kwn2 clas tlh prgi mngundi tepat jam 11.30 am stlh dilpskn awl oleh lec LAW kmi utk mmbenarkn kmi mnjlnkn tnggungjwb kmi. cewah,pdhal mmg ske clas hbs awl nie. ;p
okay,dr Bukit Kayangan kmi singgah ke tmpt mngundi di Dewan Sri Temenggung smbil mndgr lgu "marilah mngundi" yg didendangkn oleh sape pun tak th. tp sy dgn smgt tlh mnyanyi lirik lgu ini,anda pasti th.sy nyanyi ckt ea,ce dgr,ce dgr..
"marilah mari,pergi mngundi,
tunaikan kewajipan pada universiti"
lagu ini tlh di bawa khas oleh "NANAD da kapochi" :)diikuti oleh grup koir dr clas JBM1114F.. tervaik kn kmi.. haha.
okay,kt smbg citer yeah..citer nye mcm nie. smpai je dlm dewn tue,msg2 trus meluru masuk ke pintu dwn disbbkn keadaan wktu itu mnunjukkn sgt lengang,rsenye bley men lri2 or nyorok2 kot.huhu. then,ktorg bratur la ikt abjad nme,tp msg2 kejap ke sna sni. cnfuse nme sndri pun tak th kne bratur line mn. haha. p.guard mmg guard kmi wktu nk bratur tue. huhu.knon2 tkt brlaku demonstrasi kot. huhu. lps chek nme,msg2 ngadap lptop vote laaar ssape yg ktorg nk vote kannnnn. then dpt kupon rm3..! tervaiklah,dpt mkn free. haha. bapak tak th mlu kn,ske dpt mkn free. huhu. okay,dah lega dh tunaikn kewajipn. aplg,cabutlah g lunch..!! lapaaaaaaar kot... so smbg lg nxt time. mau siap2 prgi men tennis. hehe. daa.. :)

No comments:

Post a Comment